TIJELO

Uspjeh u mršavljenju i preoblikovanju tijela

​Što možemo?

 • Mršavljenje i preoblikovanje tijela

 • Smanjivanje obujma tijela - ciljano mršavljenje.

 • Učvrščivanje tonusa mišića i kože.

 • Razgradnja površinskog i dubinskog celulita

 • Limfna drenaža

 • Anticelulitna masaža

Kako to radimo?

Sve navedeno radimo kombinacijom najsuvremenijih tehnologija u kozmetologiji.  Kombinacija programa, ali i sami programi se prilagođavaju svakom klijentu posebno, a sve s ciljem učinkovitosti i rezultatima koji će zadovoljiti klijenta prije svega, a onda i nas.

Sinergija Ultrazvuka, Mezoporacije, Vacuma , Elektro-skulpture i Ultra Lasera preoblikuje tijelo na željeni način zahvaljujući učinku lipolize.

Ultrazvuk - kontinuiranim prolazom ultrazvučnih impulsa povećava brzinu razgradnje masnih naslaga I celulita te na taj način poboljšava djelovanje lipolize.

 

Tehnologija

ULTRA SHAPE VORTEX  koristi posebne, anatomski dizajnirane sonde koje omogućuju:

 • Tretiranje većih i manjih površina dijelova tijela (leđa, trbuha, nadlaktica, koljena…) i lica (podbratka, vrata, kapaka);

 • Tretiranje svih tipova koža tijela i lica bez ikakvih nuspojava;

 • Ubrzavanje  regeneracije kolagena i učvršćivanje opuštene kože;

 • Očuvanje  i sprječavanje gubitka mišićnog tonusa nakon mršavljenja;

 • Održavanje i poboljšanje postignutih rezultata.

Nakon tretmana je moguće odmah se vratiti svakodnevnim obavezama i aktivnostima (primjerice povratak na radno mjesto). 

 

UltraShapeArt - je klinički dokazana neinvazivna tehnologija koja ciljano uništava neželjene nakupine masnog tkiva i celulita te tako smanjuje opseg tretiranog područja, učvršćuje, obnavlja i zateže kožu te postiže željeno oblikovanje tijela.

Rezultati:

 • Rezultati su vidljivi već nakon prvog dolaska i to od 3 do 4 cm u opsegu, a kod većih nakupina  lokalnih masnoća od 6 do 8 cm;

 • Kod osoba sa izraženim viškom rezultati su nam pokazali smanjivanje i do 12 cm u obujmu trbuha; 

 • Vezano uz masnoću, već prvi tretman reducira masnoću u dubljim slojevima do 30%. To se postiže intenzivnim tretmanom lipolize koja otapa masne stanica;

 • Smanjivanje i razgradnja celulita;

 • Mršavljenje i oblikovanje tijela;

 • Učvršćivanje opuštene kože;

 • Ubrzavanje i poboljšanje metabolizma.

Za željeni rezultat je potrebno 3 do 6 dolazaka, ovisno o početnom stanju organizma.
Nakon tretmana nema neželjenih reakcija i odmah je moguće vratiti se svakodnevnim obavezama.
Trajanje tretmana je između 1 do 2 sata i u potpunosti je bezbolan.
Rezultati su, kao i kod liposukcije, dugotrajni ukoliko se nakon postignutog željenog rezultata nastavi sa ispravnom prehranom.

 

4D Extreme i NANO tehnologija

Brzo i bezbolno uklanja masne naslage s naglaskom na one vrste koje su otporne na dijete i na treninge i koje najsporije nestaju. Ne postoje neželjeni efekti i to je ogromna prednost u odnosu na kiruršku liposukciju.

Program se provodi kombinacijom nove NANO tehnologije i 4D EXTREME sonde koja je posebno dizjanirana tako da omogućuje dubinsko zagrijavanje i koje razgrađuje masne stanice efikasno i bez nuspojava.

Riječ je o Extreme 360 lipolizi s patentiranom LIPOPEN 'needleless - needle free' nano tehnologijom 360 stupnjeva razgradnje tvrdokornih masnih stanica. Protokol kombinira razornu snagu hladnog lasera, fokusiranog ultrazvuka i 360 LIPOLYSIS NANO ampule za ciljano uništavanje masnih naslaga bez kirurškog noža. 

Extreme 360L oblikuje tijelo, smanjuje masne naslage, razgrađuje celulit i učvršćuje kožu. Također sprečava ponovno formiranje masnih naslaga na tretiranom području.

 

Mezoporacija – djeluje direktno na stanične mehanizme putem električnih impulsa i vibracija koji u kožu dubinski prenose aktivne supstance koje ciljano razgrađuju masne naslage, celulit te djeluju na stvaranje novih stanica kože povečavajući prirodan tonus kože. Kombinacija aktivnih supstanci i preparata određuje se za svakog klijenta individaualno i ovisi o nepravilnoti koju tretiramo.

 

Vacuum – programima  drenažne i endodermalne masaže uklanjaju se svi problemi nastali usljed disbalansa vode u tkivima i oslabljenog protoka limfe.

 

Elektro skulptura – izrazito ugodan i učinkovit tretman koji koristi noviji oblik Elektro valova. Ova tehnologija doprinosi fiziološkom toniranju kože i mišića, usporava formiranje naslaga celulita i ciljano djeluje na smanjenje obujma tijela.

 

Ultra Laser – pobljšava cirkulaciju limfe, uklanja prekomjernu tekućinu iz tijela, stimulira stvaranje novog kolagena, ubrzava metabolizam, razgrađuje i površinski i dubinski celulit, razgrađuje masne naslage i povećava elastičnost kože.

Nazovi radi konzultacija!