top of page

Posebna ponuda

Ovdje možete pronaći našu privremenu sezonsku ponudu sa popustima od 20 do 25 posto. Možete birati između tri različita programa za mršavljenje i preoblikovanje tijela te jedan cjeloviti tretman njege i regeneracije kože lica i vrata.

Ponuda će biti aktivna do kraja siječnja do kada su moguće i rezervacije.

Prije korištenja bilo kojeg paketa iz ponude obavezno je odraditi konzultacije. Cijena konzultacija je uključena u cijene paketa. Isto tako analiza sastava tijela uključena je u cijenu svakog programa mršavljenje i preoblikovanja tijela.

Važna napomena: termin je potrebno unaprijed rezervirati.

1

Program mršavljenja - nMES PLUS

// 3 + 1 gratis

nMES Plus je trenutno najtraženiji program za nekiruršku, intenzivnu, brzu i iznimno učinkovitu razgradnju masnih stanica i celulita. 

Ukupno 24 tretmana u 4 dolaska

 

Tehnologija i rezultati:

 1. Vacuum i RF (radio frekvencijska) sonda. Tretira se zona prema potrebama, odnosno izboru klijenta i to se dogovara na konzultacijama koje su obavezne kako bi se pristupilo tretmanu. 

 2. Kavitacijska 80K sonda - fokusirani ultrazvuk ciljano i dubinski uništava najtvrdokornije masne stanice: 

 3. Tretman nMES - specijalne glave za elektro stimulaciju mišića sa hladnim laserima za razgradnju masnih stanica i učvršćivanje kože. nMES-om se zahvaćaju sve zone na tijelu.

 

nMES Plus program mršavljenja i preoblikovanja tijela rezultria iznimno brzim mršavljenjem na potpuno nov, ali i zdraviji način. Što nMES Plus ostvaruje:

- oblikovanje željene forme tijela 'Body shaping'

- smanjivanje konfekcijskog broja bez mršavljenja;

- trajna razgradnja masnih stanica i celulita;

- eliminacija viška vode i toksina iz tijela;

- prevencija ponovne akumulacije masnoće;

- ubrzavanje metabolizma i poboljšanje općeg stanja tijela;

- učvršivanje opuštene kože tijela, jačanje tonusa kože i lifting kože;

- produkcija novog kolagena u koži.

Rezultati mršavljenja i smanjivanja obujma tijela vidljivi su i mjerljivi ODMAH nakon prvog tretmana: 3 do 4 cm u opsegu trajno smanjena količina i veličina masnih stanica nakon samo jednog tretmana. 6 do 8cm odnosno 8 do 12cm se u opsegu smanjuju i razgrađuju masne stanice kod osoba sa prekomjernom tjelesnom težinom odmah nakon prvog dolaska. Količina masnoće se nakon prvog tretmana trajno reducira čak do 30 posto.

 

Cijena: 637,50 EUR umjesto 850 EUR (3+1 gratis)

2

Program mršavljenja - nMES STANDARD //popust 25%

Ukupno 16 tretmana u 4 dolaska

 

Tehnologija i rezultati: 

1. Vacuum i RF (radio frekvencijska) sonda. Tretira se zona prema potrebama, odnosno izboru klijenta i to se dogovara na konzultacijama koje su obavezne kako bi se pristupilo tretmanu. 

2. Tretman nMES - specijalne glave za elektro stimulaciju mišića sa hladnim laserima za razgradnju masnih stanica i učvršćivanje kože. nMES-om se zahvaćaju sve zone na tijelu.

 

Smanjenje obujma tijela već nakon prvog dolaska od 2-4 cm pa i više u nekim slučajevima. Tretman potiče rad limfe i samim tim detoksikaciju tijela te eliminaciju viška vode. Zatezanje kože i zaglađivanje površinskog tkiva. Značajno smanjenje celulita. Pojačan mišićni tonus. Zdraviji i vitkiji izgled te osjećaj 'lakšeg' tijela.

 

Cijena: popust 25% - Ušteda 192 EUR.

Za 4 dolaska (16 tretmana) = 576 EUR umjesto 768 EUR.

3

Program mršavljenja - Nekirurška lipoliza & nMES // popust20%

Ukupno 10 tretmana u 2 dolaska

 

Tehnologija i rezultati: 

 1. Nekirurška lipoliza - ampule za razgradnju tvrdokornih masnih naslaga i celulita apliciraju se direktno na kritično mjesto te razaraju iste do potpunog uklanjanja (učinak nekirurške liposukcije). Bitno je napomenuti da se upucavanje radi Nano gunom (bez igle i postupak je potpuno bezbolan). Nekirurška lipoliza pojačava rezultate koje dobivamo nMES STANDARD programom: oblikuje tijelo, ciljano smanjuje masne naslage, razgrađuje celulit i učvršćuje kožu. Još jedna bitna prednost je da spriječava ponovno formiranje masnih naslaga na tretiranom području.

 2. Vacuum i RF (radio frekvencijska) sonda. Tretira se zona prema potrebama, odnosno izboru klijenta i to se dogovara na konzultacijama koje su obavezne kako bi se pristupilo tretmanu.

 3. Tretman nMES - specijalne glave za elektro stimulaciju mišića sa hladnim laserima za razgradnju masnih stanica i učvršćivanje kože. nMES-om se zahvaćaju sve zone na tijelu.

 

Cijena: popust 20% - ušteda 175 EUR

Za dva dolaska (10 tretmana) nMES (2x) i Nekirurška Lipoliza (2x) => 524 EUR umjesto 699 EUR

Još malo o nekirururškoj lipolizi:

Nano MezoGun upucavanje (bez upotrebe igle) ampula za razgradnju tvrdokornih masnih naslaga i celulita koje nije moguće ukloniti drugim nekirurškim metodama. Tretman se po pojedinoj zoni provodi kroz dva dolaska u razmaku od tri tjedna. Određena količina lipolitičke ampule se aplicira na prethodno označenu kritičnu zonu. Lipoliza se može koristiti samo kod osoba sa dovoljnom količinom lokalnih masnih stanica. Lipoliza se ne koristi za liječenje pretilosti i ne može se koristiti kod osoba sa deficitom tijelesne masti.

Ampule za razgradnju tvrdokornih masnih naslaga i celulita  upucavaju se direktno na kritično mjesto te razaraju iste do potpunog uklanjanja (učinak nekirurške liposukcije). Bitno je napomenuti da se “upucavanje” aktivne ampule radi Nano MezoGunom (aplikacija je bez upotrebe standardne metode iglom ) i postupak je potpuno bezbolan.

4

Njega i hidratacija lica - Hydra Skin

// popust 25%

Tehnologija i rezultat:

Ovaj neinvazivan i ugodan tretman uključuje dijamantnu mikrodermoabraziju, unos hijaluronskih boostera AirRise Nano sondom, C vitamin, Q 10, A vitamin, kolagen te multipolarnu radiofrekvenciju. 

Hydra Skin kombinira sve potrebno za redermalizaciju i zdrav izgled kože. Rezultat je vidljiv odmah. Dodatni učinci tretmana su:

 • znatno smanjivanje suhoće i tanke kože s ciljem dubinske hidratacije;

 • uklanjanje sitnih, površinskih bora;

 • povećanje blistavosti kože, tzv. "glow" efekta;

 • ublažavanje ožiljaka od akni;

 • revitalizacija kože lica i vrata; 

 • vraćanje svježine odnosno "brisanje godina" na prirodan način.

Cijena: popust 25% - ušteda 75 EUR

225 EUR umjesto 300 EUR /UŠTEDA 75 EUR/

Tretmanom se obuhvaća koža lica i vrata. Obavezne konzultacije prije pristupanja tretmanu.

Akro Antiage Studio, Zagreb // Ilica 93 // Mob: +385 91 5297 006

natasa@vidas.hr

Rezerviraj svoj termin

m: 0915297006

bottom of page